EnglishFrenchGermanItalianPolishRussian

Przekąski

29 zł Tatar z siekanej polędwicy z majonezem chrzanowym, borowikami i świeżym żółtkiem na życzenie


24 zł Sałatka z grillowanym szparagami, pieczoną w szynce parmeńskiej mozzarellą, pomidorami i sosem z musztardy francuskiej


29 zł Półmisek włoskich przekąsek ( włoskie wędliny, karczochy, oliwki, bakłażany grillowane, grisini, pieczywo )



Przekąski Ciepłe

24 zł Brioszka z grillowanymi szparagami, jajkiem w koszulce i rukolą


24 zł Podpłomyki z czerwoną cebulą, pieczonym rozbefem i rukolą


37 zł Mule gotowane w białym winie z ziołami i chili ( 500 g )

Lub w sosie śmietanowym na życzenie


34 zł Małże Św. Jakuba z podpłomykami, czerwoną cebulą, skorzonerą i grzybami shimeji


23 zł Podpłomyki z kozim serem, mango, szpinakiem i czerwonym pieprzem


31 zł Krewetki smażone na maśle z czosnkiem i pietruszką, podane z brioszką i rukolą



Zupy

10 zł Rosół z zagrodowych kurczaków z domowymi kluskami


12 zł Krem z białych szparag z migdałami


12 zł Chłodnik z ogórka i awokado z krewetkami



Dania główne

38 zł Golonka wieprzowa pieczona z miodem czosnkiem i warzywami


64 zł/ 82 zł Stek z polędwicy wołowej (200g/300g) podawany na płycie soli himalajskiej z ziemniakami truflowymi i pieczonymi warzywami


44 zł Pierś z kaczki z kopytkami z batatów, buraczkami z imbirem i sosem z mango


38 zł Polędwiczka wieprzowa z grillowanymi warzywami, frytkami z batatów i sosem pesto


22 zł Makaron papardelle z suszonymi pomidorami, rukolą i cukinią


32 zł Panierowany schab z pure ziemniaczanym z koperkiem i mizerią


29 zł Filet z piersi kurczaka z czarnym makaronem, pomidorami i mozarellą


99 zł Polędwica chateaubriand z sosem bearneńskim podawana z zieloną fasolką, rydzami i świeżo wypiekaną bagietką z masłem czosnkowym

Wersja dla dwóch osób 115 zł


67 zł Comber z zielonymi szparagami, kasztanami w sosie maślanym i komosą ryżową


39 zł Pieczona ryba podawana z kaszą kuskus, chrupiącym jarmużem, sosem śmietanowym i grzybami shimeji

Rodzaj serwowanej ryby zależny od dostępności


39 zł Pieczona ryba z z korzeniem lotosu, puree z zielonego groszku i kaparami



Desery

21 zł Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi, jadalną ziemią i sosem z wiśni i imbiru


17 zł Crem brulle na mleku kokosowym z owocami liczi i imbirem


19 zł Selekcja polskich serów zagrodowych z orzechami i konfiturą sezonową


15 zł Sorbet truskawkowy z jogurtem i miodem


15 zł Lody waniliowe podawane z malinami na gorąco i bitą śmietaną


15 zł Lody czekoladowe podawane z jagodami na gorąco i bitą śmietaną


40 zł Deser Molekularny

Przygotowywane od podstaw przy stole za pomocą ciekłego azotu lody i sorbety







Facebook